Restaurant

Restaurantul are capacitate de primire pentru 140 persoane iar terasa exterioara acoperita poate gazdui pana la 80 persoane.

La Cabana Voina*** se servesc in primul rand mancaruri traditionale muscelene. Sunteti oricand bineveniti sa savurati bulzul Voina (cu branza de burduf si apoi copt pe gratar), pastrama de vitel, pastrama de oaie, muraturile casei, dar si pastravul de munte cu mamaliguta, delicioasele si consistentele ciorbe de burta, de vita, de pui sau, preferatii copiilor, papanasii cu dulceata casei facuta din fructele culese direct din muntii de deasupra cabanei si smantana venita direct de la stanele din apropiere.

De Sarbatori, va asteptam la pomana porcului sau sa stam in jurul focului de tabara pe malul raului la un berbecut la protap.

Pentru grupurile organizate punem la dispozitie un barbeque construit din caramida si servim masa fie pe malul raului la focul de tabara, fie in foisor.

Organizam petreceri (zile onomastice, team-building-uri, etc), preturi speciale stabilindu-se la pachet cu/fara cazare. In acest sens va rugam sa ne contactati in avans.

Servirea este ireprosabila iar preturile accesibile.

Ora de inchidere a restaurantului: ultimul client

Va rugam sa verificati informatiile (Please verify your information)

Trebuie completat captcha pentru a finaliza rezervarea (You must complete the captcha to finish your booking) :

Rezervare completa (Your booking is complete)

O copie a acesteia a fost trimisa prin e-mail atat dumneavoastra, cat si la receptia cabanei (A detail copy has been sent to your email and also to our staff.)